Headerbild

Information om Medlemsskap

Generellt

Oavsett vilken typ av båge du skjuter med eller vill skjuta med så är du välkommen hos oss. Vi kommer att ta hand om dig på bästa möjliga vis och se till att du ska trivas. En liten begränsning finns och det gäller compound: Max 60 pund dragvikt är vad som tillåts. Annars har vi onödigt högt slitage på målmaterialet. Du får inte tävla med mer än 60 punds dragvikt inom Svenska Bågskytteförbundet.

 

Medlemskap som ny utan egen utrustning

Åldersgräns: Från det år du fyller 10!

Innan du ev söker medlemskap får du prova att skjuta och känna dig för om bågskytte är något för dig. Kom till våra PROVA-PÅ tillfällen. 

När du har betalt fullt medlemskap i föreningen är tanken att du ska införskaffa en egen utrustning för att kunna utveckla i ditt skytte samt lära känna din egen utrustning. (Ett råd på vägen är att det är vettigt att hinna känna sig för om vilken bågtyp man skulle vilja skjuta, så stressa inte med inköpet.) Detta gör att föreningen kommer att ta ut en liten avgift varje gång du behöver låna en pilbåge och/eller utrustning av klubben och betalas kontant till en av ledarna när du anländer till träningspasset. Detta gör vi inte för att vara giriga utan för att täcka kostnaderna för slitage på utrustningen. Sen är det alltid roligare att skjuta med egen båge!

Det finns en hel del utrustning att tillgå men det kan bli fullt då det ofta är populärt att få komma och prova på.

Växer medlemsantalet för fort så vi inte kan ta hand om alla nya på träningarna så kommer ett intagningsstopp att sättas till dess att det finns en ledig plats för att kunna använda en klubbåge. Fler än två per båge är inte rimligt då väntetiderna blir för långa mellan dina serier och du får vänta för länge för att det ska vara kul.

Medlemskap med egen utrustning

Är du skytt från annan klubb har du redan din utbildning (ev även utrustning) och kan skjuta så fort medlemsavgiften är betald. Har du inte skjutit innan men har köpt utrustning redan läser du igenom punkterna under Medlemskap som ny utan egen utrustning.

Medlemsavgifter läs vidare här

Adress

Kävlinge Bågskytteklubb Upplandsgatan 5 24432 Kävlinge Besöksadress: Högalids IP, Träningsvägen 3 (Sommar-Ute)

Kontakt

E-post: KavlingeBSK@gmail.com Tel: 046710441

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

SAMARBETSPARTNER´s

Sponsorhuset

-

Svenska Spel-Gräsroten

-

-

TRÄNINGSTID