Headerbild

Invigningen Kävlinge GIF Bågskytte

2014-05-09 i Historiska nyheter

Den 3 maj öppnade vi upp vår verksamhet och gjorde den publik för allmänheten. Dagen började med sol och fint väder när vi började sätta upp säckmålen, buttar och fallmål. Meningen var att vi skulle ha starten kl 12.00 men redan kl 11.30 kom det folk

Ingen ceremoni Ingen kanonsalut (Ja, vi hade en sådan bokad) Inga premiärpilar

Det sköts för fullt och ALLA verkade vara överlyckliga över att bågskyttet kom till stan! Jag försökte räkna lite på hur många som kom dit och vid något tillfälle så uppskattade vi antalet besökare till 70-75 personer samtidigt på vår skjutbana!

 

Inte nog med det så upptäckte vi att ett par riktigt intresserade kom fram och sköt, sprang tillbaka i kön och väntade, kom fram igen, sköt, sprang runt...osv osv osv. Eftersom att det nu blev svårt att räkna på hur många som faktiskt sköt så blev det till att höfta igen. Vår gissning blev ca 100 skyttar den dagen! Galet roligt!

 

Inte nog med det. Det genererade ett antal medlemmar  för oss! Tidigt i våras var vi åtta. I mitten/slutet av april var vi tolv. Nu sätter vi antalet till tjugo! Det är som en dröm att en klubb går rakt upp på det viset! (Tyvärr får vi stänga medlemsansökan ett litet tag tills en del av de nya har köpt egen utrustning och till vi har fått våra extrabeställda bågar levrerade).

 

Summa summarum en kanonöppning!

Adress

Kävlinge Bågskytteklubb Upplandsgatan 5 24432 Kävlinge Besöksadress: Högalids IP, Träningsvägen 3 (Sommar-Ute)

Kontakt

E-post: KavlingeBSK@gmail.com Tel: 046710441

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

SAMARBETSPARTNER´s

Sponsorhuset

-

Svenska Spel-Gräsroten

-

-

TRÄNINGSTID